Leiebil og leie av flyttebiler blir mer populært

Når man skal studere, flytte til ny bolig, eller bare skal vekk med noen saker – så må man ha riktig utstyr for jobben. Flere og flere nordmenn benytter seg av mulighetene ved å leie Tilhengere, varebiler og leiebiler.

Flere og flere utleieselskaper etablerer seg

Hvis man leser på proff.no eller andre oppslagssider kan man se at selskaper som bedriver utleie av motorartikler generelt, vokser. Dette er fordi det er lettvint for kundene til disse selskapene, og for selskapene som har peiling, er dette god butikk. Også noen driver det som bigeskjeft. I tillegg til å være lønnsomt for begge parter av leiekontrakten, så er dette også et godt tiltak for miljøet. Store minibusser, varebiler, leiebiler, mm. har høy forurensning og det å utnytte det fornuftig er en god retning i kampen for miljøet.

Slik finner man et utleieselskap

Det å finne de forskjellige utleieselskapene er ingen vannskelig sak. Det de fleste gjør er å søke opp det de ønsker å leie på Google og andre søkemotorer. Vi prøvde dette, og søkte på «Leie bil levanger«, og det kom mange resultater som viste utleiemuligheter i Levanger. Utleieselskapet AS kom frem med en god nettside med fin oversikt – Dette er en fellesnevner hos gode aktører.

Utover nettsider og nettsøk så kan man finne utleieselskaper på sosiale media, avisreklame og annen form for markedsføring.